Leuk hoor, Design Researcher ...

Maar wat doe je dan precies?

Marktonderzoek

Door het gebruik van kwalitatieve onderzoeksmethodes, op een creatieve manier, ontdekken we de onderliggende behoeftes van jouw klanten of gebruikers. Ook geef ik je inzicht in de verschillen tussen deze type klanten en gebruikers.

Gebruiksonderzoek

Heb je een fysiek of digitaal product in een testfase? Dan help ik jou met het valideren van jouw onderzoeksvragen. Zo ontdekken we in hoeverre dit product aansluit bij de wensen van jouw doelgroep. Samen zoeken we naar verbeterpunten.

Trainingen

Wil je meer leren over design thinking en het toepassen van creatieve onderzoeksmethodes? Door mijn ervaring als docent (op VO, HBO en WO) weet ik precies hoe ik mijn kennis kan overdragen. Geschikt voor alle niveaus, van professionals uit een ander vakgebied tot onderzoekers.

“En wat krijg ik dan precies?”

Klantinzicht

Weet precies wat de wensen en behoeften van jouw verschillende klanten zijn! We maken een handig overzicht waardoor je weet hoe je kunt differentiëren in jouw dienstverlening.

Klantreis

Een visueel overzicht van jouw dienstverlening, maar dan door de ogen van de klant. Hierdoor weet je precies waar klanten afhaken en zie je kansen om dat te voorkomen.

Concrete vervolgstappen

Samen beslissen we wat er mist in jouw product of dienstverlening. Door deze verbeterpunten levert je dit (meer) tevreden, en misschien wel belangrijker, loyale klanten op!

"Kan ik je ook voor alles inhuren?”

Jazeker! Ik werk op freelancebasis als in-house design thinker en design researcher. Stuur een mail of een bericht, dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Samen doorlopen we de welbekende ontwerp kronkels!